Lexus2

Lexus

Verfijnde luxe als algemene deler in de nieuwe 'Lounge by Lexus'

De klant

Lexus richtte begin 2018 op Brussels Airport de ‘Lounge by Lexus’ in: een ontspannende ruimte voor internationale reizigers, geïnspireerd door de luxe, het design en de gastvrijheid van Lexus. De lounge maakt deel uit van de Brussels Airlines Business Lounge “THE LOFT”. Voor de outfits van de hosts in de lounge deed Lexus een beroep op Xandres Corporate. Wij ontwikkelden een uniform dat kwaliteit en luxe uitstraalt, helemaal in lijn met de waarden van het merk. Voor de dames is er een gestroomlijnd jurkje met subtiele details en een exclusief zijden sjaaltje. De heren schitteren in een hedendaags, elegant maatpak.

Onze klant aan het woord

Want onze klanten zijn onze voornaamste visitekaartjes

Bajoke

Marc S.

Uniform Development & Coordination | Flight Operations
"Stijlvolle designs, de perfecte snit & efficiënte logistiek zorgen ervoor dat de Brussels Airlines Stewardessen en Grondpersoneel over de hele wereld niet alleen ambassadeur zijn voor België, maar ook voor onze Belgische Xandres mode."
 
Xandresalgemeen029

Bezoek onze showroom

In onze lichte, ruime showroom staat de koffie altijd klaar. Breng ons gauw een bezoekje, deel je merkverhaal en daag ons uit… We denken graag met je mee over de perfecte bedrijfskleding op jouw maat.
Neem contact op Neem contact op

Referenties

Ontdek onze voornaamste referenties