Belgo7

Belgocatering

Een geslaagde oefening in het vertalen van de waarden van Belgocatering naar hun nieuw uniform

De klant

Belgocatering baat de bedrijfsrestaurants uit voor bedrijven als Telenet, Deloitte, KPMG, PWC, KBC en Brussels Airlines en verzorgt ook de catering van tal van hoogwaardige evenementen. Kwaliteit, service en expertise staan centraal bij dit bedrijf. Die waarden moesten dus ook in het uniform van het personeel vervat zitten. Wij stelden met Xandres Corporate twee collecties samen: buffetmedewerkers bedienen de klanten in een casual hemd, een chino en een denim schort. De medewerkers van de directierestaurants dragen een klassevol maatpak met moderne snit. De uniformen zijn steeds gepersonaliseerd met het gouden Belgocatering logo.

De klant aan het woord

Want onze klanten zijn onze voornaamste visitekaartjes

1Hiresbelgo  Mw17069 2

Carmen S.

Chief Hospitality Consultant
"Onze chefs en hun medewerkers bereiden heerlijke en gezonde gerechten en serveren die met de glimlach aan onze restaurantgasten. Gedreven door waarden als kwaliteit, service en expertise. Waarden die Xandres voortreffelijk heeft vertaald in haar creaties voor Belgocatering."
 
Xandresalgemeen029

Bezoek onze showroom

In onze lichte, ruime showroom staat de koffie altijd klaar. Breng ons gauw een bezoekje, deel je merkverhaal en daag ons uit… We denken graag met je mee over de perfecte bedrijfskleding op jouw maat.
Neem contact op Neem contact op

Referenties

Ontdek onze voornaamste referenties