Bair Afrcamp Crew Eur

Brussels Airlines

Ontdek het iconische Brussels Airlines uniform

De klant

Sinds 2002 ontwerpen en maken we de uniformen voor Brussels Airlines, de Belgische luchtvaartmaatschappij. Momenteel dragen de cabin crew-leden en luchthavenmedewerkers een elegant rood uniform dat symbool staat voor de passie en stijl die de Belgische luchtvaartmaatschappij uitstraalt. Klassevol, origineel en toch heel functioneel. Want uiteraard moet een luchtvaartuniform niet enkel mooi ogen, maar ook makkelijk zitten. We zijn bij Xandres Corporate ook verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van de bestellingen en het voorraadbeheer van het Brussels Airlines-uniform. We bezorgen elk personeelslid het juiste uniform in een zelf gekozen postpunt. Handig!

De klant aan het woord

Want onze klanten zijn onze voornaamste visitekaartjes

Bajoke

Marc S.

Uniform Development & Coordination | Flight Operations
"Stijlvolle designs, de perfecte snit & efficiënte logistiek zorgen ervoor dat de Brussels Airlines Stewardessen en Grondpersoneel over de hele wereld niet alleen ambassadeur zijn voor België, maar ook voor onze Belgische Xandres mode."
 
Xandresalgemeen029

Bezoek onze showroom

In onze lichte, ruime showroom staat de koffie altijd klaar. Breng ons gauw een bezoekje, deel je merkverhaal en daag ons uit… We denken graag met je mee over de perfecte bedrijfskleding op jouw maat.
Neem contact op Neem contact op

Referenties

Ontdek onze voornaamste referenties