Knipsel Detail

Limited

Op zoek naar een mooie en modieuze outfit die snel beschikbaar is? Dan kan je kiezen voor de Limited-module. Wij selecteren voor deze module elk seizoen enkele stukken uit de nieuwste Xandres-collectie om aan onze corporate collectie toe te voegen. Deze module is ideaal om je personeel te kleden op beurzen of evenementen en voor kleinere groepen.

 • Selectie uit de Xandres-collectie

  • Helemaal on trend

   • Elk seizoen een nieuw aanbod

    Benieuwd hoe zo’n Limited-traject verloopt?

    Xandres Corporate ademt mode. Wij weten als geen ander hoe we jouw medewerkers van de meest modieuze en stijlvolle outfits kunnen voorzien. Een Limited-traject gaat als volgt in z’n werk:

    Voorfase

    Kennismaking

    In onze showroom of op een andere locatie naar keuze bespreken we welke bedrijfskleding je precies nodig hebt en wat wij jou kunnen aanbieden.

    Selectie van kleding

    We stellen je de Limited-collectie voor: een zorgvuldige en smaakvolle selectie van kleding uit de Xandres collectie. We kiezen samen de stukken die het best bij jouw merkverhaal passen en bespreken meteen de prijs en levertermijn.

    Xandresalgemeen 20

    Bestelling

    Keuze gemaakt? We bekijken samen welke maten er nodig zijn en of er eventueel een voorraad moet bijbesteld worden.

    20161102 Xandres 006 Color

    Realisatie

    Productie

    We bundelen je bestelling tot productie-orders en starten de productie bij onze partners. Maatwerk doen we steeds in ons atelier in Destelbergen.

    20161102 Xandres 009 Color

    Roll-out

    Kwaliteitscontrole

    Niks wordt aan het toeval overgelaten, wij doen een dubbele kwaliteitscontrole. De kleding wordt bij het verlaten van de productiefaciliteit op stof- en productiefouten gecheckt, en net voor het verzenden doen we een tweede kwaliteitscontrole (steekproef).

    Verzending

    Een pakketje per medewerker of een pakket als één geheel? Jij beslist zelf wat het makkelijkst is.

    Etikketen

    Nazorg

    Retouches

    Merk je na levering dat er enkele retouches nodig zijn (bijv. broekspijpen verkorten)? Dan komt een van onze coupeuses bij jou langs om de retouches op te nemen. Die gebeuren nadien in ons eigen atelier.

    Xandresalgemeen007

    Opvolging

    Wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is dus de bedoeling dat je lang geniet van onze kleding. Past een uniform niet meer 100%, omdat een collega bijvoorbeeld vermagerd is? Dan bekijkt onze coupeuse graag of we het kunnen aanpassen met enkele retouches.

    Xandresalgemeen029

    Bezoek onze showroom

    In onze lichte, ruime showroom staat de koffie altijd klaar. Breng ons gauw een bezoekje, deel je merkverhaal en daag ons uit… We denken graag met je mee over de perfecte bedrijfskleding op jouw maat.
    Neem contact op Neem contact op

    Wat zeggen onze klanten?

    Want onze klanten zijn onze voornaamste visitekaartjes

    Azmm

    Tine L.

    Diensthoofd Onthaal & Patiëntenadministratie
    "De kledij van Xandres zorgt voor een professionele en mooie uitstraling aan het onthaal van ons ziekenhuis. Het uniform is stijlvol, tijdloos en onze medewerkers staan er goed mee."

    Referenties

    Ontdek onze voornaamste referenties

    Ons volledig aanbod

    Van een uniform uit onze cataloog tot een volledig gepersonaliseerd uniform: uit deze vier modules kan je kiezen.