20180410 Img 8693

Classics

Je zoekt een stijlvol uniform, maar maatwerk en unieke stijl is niet per se nodig. Dan stel je je bedrijfskleding samen uit onze vaste Classics-collectie. Wil je toch een persoonlijke toets toevoegen? Dat kan! Op een subtiele manier met logo’s, borduurwerken…

 • Mix & match uit onze Classics collectie

  • Personalisatie door kleuraccenten, logo...

   • Tijdloos elegant en stijlvol

    Benieuwd hoe zo’n Classics-traject verloopt?

    Wil jij de perfecte bedrijfskleding voor jouw bedrijf samenstellen uit onze vaste Classics-collectie? We hebben reeds heel wat ervaring met het creëren van een origineel uniform vertrekkende van onze Classics-collectie. Het proces gaat zo in z’n werk:

    Voorfase

    Kennismaking

    In onze showroom of op een andere locatie naar keuze bespreken we welke bedrijfskleding je precies nodig hebt en wat wij jou kunnen aanbieden.

    Werkvergadering

    Van stof en kleur tot elk detail: we bepalen samen hoe we jouw merkidentiteit het best in een uniform vertalen.

    Img 20180827 102736

    Offerte

    We maken een offerte met de kost maar ook met een eerste beschrijving van elk artikel en een planning. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

    Xandresalgemeen030

    Ontwikkeling

    Productontwikkeling

    Offerte goedgekeurd? Dan overleggen we of het nuttig is om stalen uit te werken. We hoeven geen nieuwe patronen te tekenen, dus dit proces gaat sowieso veel sneller dan bij maatwerk.

    20161102 Xandres 006 Color

    Finale go

    We overlopen samen een laatste keer het volledige uniform voor de productie wordt opgestart. Alleen zo zijn we zeker dat alles tot in de details klopt!

    Realisatie

    Maatopnames

    Vóór de productie gelanceerd kan worden, hebben we de benodigde aantallen per maat nodig. Bij grotere organisaties werken we vaak met doorpassesies ter plaatse. Maar je collega’s kunnen indien gewenst ook in onze showroom komen passen.

    Xandresalgemeen017

    Productie

    We bundelen je bestelling tot productie-orders en starten de productie bij onze partners. Maatwerk doen we steeds in ons atelier in Destelbergen.

    Logo en retouches

    Productie klaar? We plaatsen je logo op de kleding en doen de retouches in ons eigen atelier.

    Xandresalgemeen007

    Roll-out

    Kwaliteitscontrole

    Niks wordt aan het toeval overgelaten, wij doen een dubbele kwaliteitscontrole. De kleding wordt bij het verlaten van de productiefaciliteit op stof- en productiefouten gecheckt, en net voor het verzenden doen we een tweede kwaliteitscontrole (steekproef).

    Verzending

    Een pakketje per medewerker of een pakket als één geheel? Jij beslist zelf wat het makkelijkst is voor jouw bedrijf.

    Xandresalgemeen015

    Nazorg

    Voorraadmanagement

    Kies je ervoor om meteen een voorraad aan te leggen van het uniform? Dan kunnen wij die voorraad voor jou managen. Je kan altijd een rapport vragen om een gedetailleerd overzicht te hebben van je voorraad.

    20161102 Xandres 011 Color

    Nieuwe werknemers

    Er starten nieuwe collega’s? Dan nemen we de maten op aan de hand van de doorpasmodellen, of je collega’s kunnen langskomen in onze showroom. We stellen een uniform samen uit voorraad of starten een productie.

    Bloes3

    Opvolging

    Wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is dus de bedoeling dat je lang geniet van onze bedrijfskleding. Past een uniform niet meer 100%, omdat een collega bijvoorbeeld vermagerd is? Dan bekijkt onze coupeuse graag of we het kunnen aanpassen met enkele retouches.

    Xandresalgemeen029

    Bezoek onze showroom

    In onze lichte, ruime showroom staat de koffie altijd klaar. Breng ons gauw een bezoekje, deel je merkverhaal en daag ons uit… We denken graag met je mee over de perfecte bedrijfskleding op jouw maat.
    Neem contact op Neem contact op

    Wat zeggen onze klanten?

    Want onze klanten zijn onze voornaamste visitekaartjes

    Azmm

    Tine L.

    Diensthoofd Onthaal & Patiëntenadministratie
    "De kledij van Xandres zorgt voor een professionele en mooie uitstraling aan het onthaal van ons ziekenhuis. Het uniform is stijlvol, tijdloos en onze medewerkers staan er goed mee."

    Referenties

    Ontdek onze voornaamste referenties

    Ons volledig aanbod

    Van een uniform uit onze cataloog tot een volledig gepersonaliseerd uniform: uit deze vier modules kan je kiezen.