Winkel

Shops

Ben je heel dringend op zoek naar een modieuze outfit voor een klein aantal werknemers? Dan kan je een keuze maken in onze Xandres-boetieks onder begeleiding van onze shopmanager. Bij deze module hoef je niet per se voor elke werknemer dezelfde outfit te kiezen. Je kiest een stijl die past bij jouw bedrijf en er is ruimte om die anders in te vullen per werknemer.

 • Snelste oplossing voor kleine projecten

  • Volledig on-trend

   • Personalisatie aan de hand van logo's

    Benieuwd hoe zo’n Shops-traject verloopt?

    Stijlvolle evenement- of bedrijfskleding is zó belangrijk voor de uitstraling van je merk. We begrijpen dat bij Xandres Corporate als geen ander en begeleiden je graag op de allerbeste manier in dit traject. Zo verloopt het:

    Kennismaking

    In onze showroom of op een andere locatie naar keuze bespreken we welke bedrijfskleding je precies nodig hebt en wat wij jou kunnen aanbieden.

    Shopbezoek met advies

    Je trekt naar een van onze Xandres-boetieks en samen met de shopmanager stel je zelf je uniform samen. Je stapt de winkel buiten met je nieuwe uniform onder de arm!

    Headerwinkels2

    Retouches

    Te lange broekspijpen of een jurk die net te lang valt? De shopmanager en het winkelpersoneel kennen de kneepjes van het vak en nemen meteen notities. Als het nodig is, voert ons atelier in Destelbergen enkele retouches uit. Binnen de drie werkdagen na bestelling krijg je de aangepaste kledingstukken toegestuurd.

    Xandresalgemeen007

    Opvolging

    Wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is dus de bedoeling dat je lang geniet van onze kleding. Past een uniform niet meer 100%, omdat een collega bijvoorbeeld vermagerd is? Dan bekijkt onze coupeuse graag of we het kunnen aanpassen met enkele retouches.

    Xandresalgemeen029

    Bezoek onze showroom

    In onze lichte, ruime showroom staat de koffie altijd klaar. Breng ons gauw een bezoekje, deel je merkverhaal en daag ons uit… We denken graag met je mee over de perfecte bedrijfskleding op jouw maat.
    Neem contact op Neem contact op

    Wat zeggen onze klanten?

    Want onze klanten zijn onze voornaamste visitekaartjes.

    Bajoke

    Marc S.

    Uniform Development & Coordination | Flight Operations
    "Stijlvolle designs, de perfecte snit & efficiënte logistiek zorgen ervoor dat de Brussels Airlines Stewardessen en Grondpersoneel over de hele wereld niet alleen ambassadeur zijn voor België, maar ook voor onze Belgische Xandres mode."

    Referenties

    Ontdek onze voornaamste referenties

    Ons volledig aanbod

    Van een uniform uit onze cataloog tot een volledig gepersonaliseerd uniform: uit deze vier modules kan je kiezen.